Skip to main content
Wellness

Wellness

Preberi več
Doživite Kneipp

Doživite Kneipp

Preberi več
Velika planina

Velika planina

Preberi več
Slovenia Green

Najnovejše iz Kamnika


Preverite, kaj se dogaja in kaj se še bo dogajalo v Kamniku.

A pridete na KUL PETEK ta petek?

A pridete na KUL PETEK ta petek?

Zanimanje in obisk na kulinarični prireditvi KUL petek tako s strani obiskovalcev, kot s strani gostinskih ponudnikov, od petka do petka, rasteta. Na prejšnjem KUL petku so kamniški gostinci z zelo pestro ponudbo hrane in pijače zapolnili vseh šest stojnic, za ta petek pa so organizatorji morali dodati še sedmo stojnico, ker bo preko podjetja Alfresco by Afterchef svoje kulinarične sposobnosti pokazal tudi Masterchef Uroš Kač. Za dodatno presenečenje večera pa je poskrbela tudi Darja Pirš iz Vratarnice, kjer bo svojo kuharsko domišljijo prikazala Masterchefovka Kristina Jakopič. Presenečenj tokrat ne bo manjkalo. Vabljeni na KUL petek, ki bo v petek, 13. julija od 18. do 23. ure.

Preberi več
Preberi več
Doživite KUL PETEK ta petek

Doživite KUL PETEK ta petek

Ekipa Zavoda za turizem in šport Kamnik z veseljem ugotavlja, da zanimanje in obisk na kulinarični prireditvi KUL petek tako s strani obiskovalcev, kot s strani gostinskih ponudnikov, raste. Čestitajo kamniškim gostincem, ki so se uspeli organizirati in na zadnjem KUL petku ponuditi zelo pestro ponudbo hrane in pijače. Na sami prireditvi pa se je izmenjalo res veliko število obiskovalcev, mladih in mladih po srcu, družin z otroci ter ljubiteljev odlične glasbe v izvedbi izredno simpatične glasbene skupine Noč'n'šiht ter dobre hrane in pijače. Vabljeni tudi na naslednji KUL petek, ki bo v petek, 16. julija od 18. do 23. ure.

Preberi več
Preberi več
Vsak julijski petek je KUL PETEK

Vsak julijski petek je KUL PETEK

Obiskovalci so bili nad prijetnim druženjem na prvih dveh KUL PETKIH zadovoljni. Park Evropa v mestnem jedru Kamnika je bil lepo zapolnjen s sproščenimi obiskovalci - družinami, otroci, upokojenci in mladimi, ki jih organizator vabi na naslednji julijski KUL petek, ki bo v ​petek, 16. julija od 18. do 23.00 ure

Preberi več
Preberi več
Z javnim prevozom okoli Kamniško – Savinjskih Alp

Z javnim prevozom okoli Kamniško – Savinjskih Alp

Z veseljem sporočamo, da smo v sezono 2021 vstopili s testno vzpostavitvijo krožnega prevoza po Kamniško – Savinjskih Alpah. Tako smo stopili korak naprej k trajnostnemu razvoju destinacije z namenom, da čim bolj zadovoljimo potrebe naših obiskovalcev. Izlet iz Kamnika na Jezersko, iz Preddvora v Logarsko dolino ali iz Luč na Krvavec tako ne povzroča več nobenih logističnih težav.

Preberi več
Preberi več

Top atrakcije


Atrakcije, ki jih enostavno ne smete zamuditi, ko obiščete Kamnik!

Zgodbe, ki jih ne smete zamuditi


Zgodbe nam olepšajo življenje. Oglejte si, katere zgodbe olepšajo Kamnik.

Neskončne aktivnosti


Kamnik je aktivna regija. Poglejte si, kaj vse lahko počnete ob vašem obisku.

Delite svoje zgodbe o Kamniku in celotni destinaciji! #visitKamnik

Ostanimo v kontaktu


Naročite se na e-novice in prejemajte le obvestila o najbolj zanimivih novostih iz Kamnika!

Obdelava osebnih podatkov